LPFČ

Ventspils nelutina ar laikapstākļiem Latvijas pludmales frisbija čempionātā - jauktajā divīzijā uzvar mājinieki Ventspils FK

Arī svētdien Ventspilī joprojām skarbā vējā un nelabvēlīgos apstākļos par Latvijas pludmales frisbija čempioniem jauktajā divīzijā kļuva mājinieki Ventspils FK, kuri ar iespaidīgu rezultātu 10:0 pārspēja lietuvas komandu DTS. Ļoti aizraujošās spēlē Ventspils JR ar 8:5 uzvarēja Ogres frisbija kluba komandu, bet pusfināla spēlē ar 5:7 piekāpās DTS komandai. Spēlē par trešo vietu Salaspils WT komanda ar savu bagātīgo pieredzi tomēr uzvarēja Ventspils JR komandu ar 11:0.

Piekto vietu izcīnija Ogres frisbija klubs, kas no -3 spēja atspēlēties un uzvarēt Hyper flick jaukto komandu ar rezulātu 8:6.
Jauktajā divīzijā kopumā startēja 6 komandas. Latvijas čempionāts abu dienu garumā tika aizvadīts frisbijam ļoti nelabvēlīgos laikapstākļos, visas dienas garumā valdīja ļoti spēcīgs jūras vējšs, kas spēlētājiem lika kļūdīties teju katrā otrajā piespēlē. Neireastie izaicinājumi pārbaudīja spēlētāju radošu un taktiskos risinājumus uz laukuma.